شهر پرث استرالیا

شهر پرث استرالیا

اردور پنیر و یا ناپلئونی پنیر

این اردور خوشمزه رو دوست عزیزم شبنم  تو سایت www.ashpazonline.com گذاشته بودن من از بس ازش خوشم اومده بود تصمیم گرفتم تو سایت خودم هم بذارم.با تشکر مجدد از شبنم جون.

مواد لازم :

یک بسته پنیر خامه ای
دوتا بسته خامه ( در تصاویر اندازه بسته های خامه و پنیر خامه ای مشخص اند . ماست هم یک کیلویی بود )
ماست خامه ای 2 الی 3 لیوان ( و یا کمی بیشتر .... بقول بعضی ها به میزان لازم ......؟!! )

کمی مغز وبرگ جوان و تازه کرفس ( ریز و ساطوری )
چند برگ کالباس با برش نازک
جعفری ساطوری کمی
گردو یک لیوان خردشده
کمی کالباس خردشده
یک الی دوبسته نان تست تازه و نرم ( 12 حلقه )

( بسته به ذائقه خود میتوانید از مواد دیگری نظیر تخم مزغ آب پز رنده شده و زیتون بی هسته و خردشده و فلفل های رنگی دلمه ای ریز خرد شده و یا سوسیس حلقه شده و گوجه تزیینی و یا گوجه فرنگی سفت و نگینی خرد شده ............. استفاده کنید . )

طرز تهیه :
دورنانهای تست را بیرید و کنار بگذارید . بعد آنها را روی سینی ( که داخل یخچال جا بگیرد ) قرار دهید و کنار هم بچینید . ( اردوور را باید بعد از تهیه در یخچال قرار داد تا خودش را بگیرد و شل نشود )

این نان های تست بزرگ و از نوع " نان آوران " بودند و 2 ردیف 2 تایی چیدم . و با برش هرکدام به 4 تا تکه - 16 لقمه ناپلئونی شد . برشها رو میتونین به دلخواه اندازه بزنید .......ولی برش خیلی درشت تر قشنگ نیست و خیلی ریزتر له میشه .........

کمی از سه مخلوط اولی ( ماست خامه ای و خامه و پنیر خامه ای ) را هم بزنید و روی این نانها بمالید تا کاملا رویش را بپوشاند ( پر و پیمان باشد . این مایه جذب نانها خواهد شد تا نان ها نرم شوند . )

حالا این مخلوط رو با مغر کرفس و گردو های خرد شده مخلوط کنید .

بعد یک لایه دیگر نان تست بذارید روی آنها و از مایه مخلوط با گردو روش بمالید و حالا دوباره یک لایه کالباس کامل رویش قرار بدین تا سطح نان رو پر کنه . و از مایه رویش بمالید . مجددا یک لایه ضخیم مایه مخلوط با گردو رویش بمالید . بعد از جعفری و برگهای کرفس و گردو و کالباس خرد شده رویش بپاشید .

در حین کار اگر مخلوط ماست و خامه کم آمد به اون اضافه کنید . ( راستش من کاملا اندازه نگرفتم و این دستور رو یکی از دوستان بدون هیچگونه اندازه کاملی بهم داد و این دفعه اول بود که تهیه میکردم ولی خوشمزه و شیک شد )

حالا از مواد ماست و خامه دورتا دور اردوور را بپوشانید تا شبیه به شیرینی ناپلئونی خامه ای بشه . و بعد رویش را با یک نایلون بزرگ طوری بپوشانید تا نایلون روی اونو خراب نکنه و اونو بذارید در یخچال تا چند ساعت که خودش رو بگیره و شل نشه . این نایلون رطوبت لازم رو فراهم خواهد کرد تا سطح مواد خشک نشه و مغر نان ها هم نرم بشن .

سپس اون رو برش بزنید . و مجددا در یخچال بذارید . هنگام سرو با دقت در ظرفی مناسب قرار دهید .

این اردوور را در میهمانی ها به همراه اردوور های دیگر میتوان سرو کرد . چون در تهیه اون نان بکار رفته دیگر نیازی به ناان نیست . و غذای کاملی هم به شمار میره .

                        

       

    

  
نویسنده : perthcity ; ساعت ٦:۳٦ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢٥ شهریور ۱۳۸٧